fbpx

Om Indlægget

et er med stor glæde at vi igen kan præsentere tandlæge Simon Kold som forelæser til DSOI Basis.

 

I forlængelse af sidste års Basis program, vil Simon i år gennemgå protetiske aspekter i implantologi.

Som mindre erfaren implantolog, kan der være mange spørgsmål der melder sig.

Hvilke materialer skal vi arbejde med, både på abutments og suprastrukturer? Hvad med udformningen af de protetiske løsninger, og hvordan er det nu med “Biological width” og implantater?

Hvilke udfordringer kan der være protetisk ved implantater modsat tænder? Hvordan skaber vi stabile og langtidsholdbare protetiske løsninger på implantater?

Kurset vil være relevant både for dig der sætter implantater, og for dig der kun beskæftiger dig med den protetiske del.

Vi håber at du som Basis deltager kommer med til fredagens middag med underholdning, musik og fest i top klasse!

Speaker

Simon Kold

Tandlæge

Tandlæge Simon Kold er uddannet fra Århus Tandlægeskole 2001. Har siden 2006 været indehaver af Herning Implantat Center, der beskæftiger 38 personer. Herning Implantat Center er henvisningsklinik i kirurgi og implantologi. Klinikken har gennem de seneste 13 år anvendt guidet kirurgi. Siden 2011 har klinikken beta-testet innovative digitale produkter og workflows ved at kombinere intra-orale scans og CBCT. Simon forelæser internationalt i emnerne guidet kirurgi, CADCAM teknologi, immediat implantatbehanding og metoder til at simplificere implantatbehandlinger. Medlem af 3shape Advisory Board og Nobel Biocare Key Expert Group

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere