fbpx

Om Indlægget

Implantatbehandling er i dag ikke blot en vigtig del af vores behandlingstilbud, men er samtidig en behandling der med den korrekte plan og teknik, kan give et højæstetisk og forudsigeligt resultat med en høj langtidssuccesrate.

Hvert patienttilfælde er forskellig og kræver individuel behandlingsplanlægning, hvor vi vurderer sværhedsgraden og tager stilling til behov for hårdt-og blødt vævs rekonstruktion, behov for guideskinne, provisorier og den endelig protetiks løsning, samt fastlæggelse af timingen for de enkelte faser i hele behandlingsplanen.

Vi genopfrisker de basale behandlingsprincipper inden for implantologien, og gennem flere patienttilfælde gennemgår vi behandlingsplaner og mulige teknikker. Vi ser på hvordan teknologien i dag kan hjælpe os til en højere præcision og forudsigelig implantatbehandling. Afslutningsvis ser vi på implant-failure-cases, og forsøger i bagklogskabens klare lys, at fastlægge hvor behandlingsplanlægningen eller teknikken er fejlet, og hvad der kunne have været gjort anderledes.

Speaker

Specialtandlæge Malene Hallund

Specialtandlæge Specialtandlægerne i Bredgade

Malene Hallund er uddannet tandlæge fra Københavns Universitet i 2001 og har derefter videreuddannet sig til Specialtandlæge i Tand-, Mund- og Kæbekirurgi fra Rigshospitalet i 2010 med subspeciale i traumatologi fra University of Cape Town, South Africa.

Malene har siden 2006 arbejdet i kirurgisk henvisningspraksis og har i 2012 været medstifter af Specialtandlægerne i Bredgade. Malene Hallund er Afdelingstandlæge på Afd. for Tand-, Mund- og Kæbekirurgi, Odontologisk Institut, Københavns Universitet. Malene er tidligere formand for foreningen Dansk Selskab for Tand-, Mund- og Kæbekirurgi (DSTMK) og har siden 2016 været medlem af Tandlægeforeningens Årskursuskollegie

Malene Hallund er forskningsaktiv indenfor oral kirurgi og implantologi og forelæser på såvel          Københavns Universitet som i privat kursusregi.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere