fbpx

Om Indlægget

Hvordan kobles den nyeste viden om inflammation med de kliniske manifestationer af inflammation omkring implantater? Foredraget gennemgår gældende klassifikation af inflammation omkring implantater samt kirurgiske metoder til behandling af periimplantitis. Slutteligt får deltagerne en indføring i, hvordan suprastrukturens udformning understøtter vedligeholdelsesbehandlingen, og giver mulighed for inflammationskontrol.

Speaker

Christian Damgaard

Adjunkt, ph.d., tandlæge

Adjunkt, ph.d., tandlæge Christian Damgaard forsker og underviser til dagligt på Københavns Universitet i fagområdet parodontologi. Derudover er Christian henvisningstandlæge hos Specialtandlægerne i Bredgade, hvor han modtager henvisninger til behandling af marginal parodontitis, periimplantitis og gingivaretraktioner. Christian gennemførte i 2017 et internationalt anerkendt Master Clinician Program in Implant Dentistry ved gIDE Dental Institute & Loma Linda University, USA.

Christian er bestyrelsesmedlem i Dansk Selskab for Parodontologi, med i editorial board på fagtidsskriftet Acta Odontologica Scandinavia og er reviewer for en række internationale fagtidsskrifter. Slutteligt er Christian forfatter til en række artikler i internationale fagtidsskrifter.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere