fbpx

Om Indlægget

Basic implantologi og protetik – overvejelser og tips

Uanset om man selv er både kirurg og protetiker eller om man skal lave suprakonstruktionen på implantater sat af en anden, er det af afgørende betydning at man nøje overvejer hvad man gerne vil ende med som slutresultat. Ved nogle cases er æstetikken ikke så vigtig, men måske mere at muliggøre et let renhold. Ved andre cases derimod er æstetikken altafgørende!

Jan vil føre jer gennem nogle af disse overvejelse og behandlings muligheder, også muligheden for at manipulere med blødtvævet, så et godt resultat opnås. Kurset vil tage afsæt i kliniske cases og vise nogle af de behandlinger Peter Lindkvist og Jan har udført i deres daglige samarbejde på Colosseumklinikken i København.

Speaker

Jan Thomsen

Tandlæge

Jan Frydensberg Thomsen uddannet fra Københavns Tandlægeskolen i 1986.
Han arbejder på Colosseumklinikken i Indre by i København. Hans fokus ligger på rekonstruktion af bid og æstetiske behandlinger med plast og keramiske materialer. Samtidig er han i øjeblikket tilknyttet et forskningsprojekt på Malmø Universitet og er Vicepresident for Scandinavian Academy of Esthetic Dentistry.
Jan Thomsen har og deltager fortsat i en lang række internationale kurser og symposier. Han har deltaget i postgraduat efteruddannelse ved både Dawson Center of Advanced Dentistry og Seattle Institute of Advanced Dental Education, begge i USA. Han har derudover deltaget i mange kurser hos Dr. Lorenzo Vaninis praksis i Italien med fokus på æstetiske restaureringer i plast.
Jan Thomsen underviser både nationalt og internationalt, med hovedvægt på æstetisk tandbehandling (rationel brug af plast i fronten og posteriort), i protetik og Oral Cad-Cam med fuldkeramiske materialer samt i fiberforstærkede plastiske restaureringer.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere