fbpx

Om Indlægget

Autotransplantation af specielt præmolarer er en velbeskrevet procedure og en fin behandling i udvalgte tilfælde af manglende tandanlæg hos patienter i vækst. Det er indtrykket, at autotransplantation er en ”glemt” disciplin med det aktuelle store fokus på brug af implantater ved tandmangel.

Autotransplantationer ad modum Andreasen er udført i samarbejde med henvisende ortodontister fra den kommunale tandpleje på Kæbekirurgisk afdeling Sydvestjysk Sygehus Esbjerg siden 2001.
66 patienter er fulgt i minimum et år og forsøgt indkaldt til langtidsopfølgning. Disse resultater er opgjort og vil blive præsenteret med fokus på indikation, metode, komplikationer og udfald og sammenlignet med den aktuelle status i litteraturen.

Speaker

Jens Thorn

Specialtandlæge

Tandlæge 1977, Lic. Odont 1983. Specialtandlæge i Tand-, mund- og kæbekirurgi 1987 Rigshospitalet. Post doc fellowship Københavns Universitet og Biomembrane Institute University of Washington, Seattle 1988-1991. Specialtandlæge, afdelingstandlæge, overtandlæge Rigshospitalet 1991-2001. Ledende overtandlæge Kæbekirurgisk afdeling Sydvestjysk Sygehus Esbjerg 2001-. Publikationer inden for oral medicin, ortodontisk kirurgi og rekonstruktiv kæbekirurgi

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere