fbpx

Handelsbetingelser

Disse handelsbetingelser gælder for alle bestillinger og køb på DSOIs hjemmeside. DSOI er udbyder af medlemskab, kurser, arrangementer og øvrige tjenesteydelser på hjemmesiderne.

DSOI drives af og betaling sker til:
DSOI
Hermodsvej 22
8230 Åbyhøj
Mail: [email protected]
CVR: 35732233

Ved medlemsskab

Adgang
Du vil umiddelbart efter betaling, modtage loginoplysninger til dine medlemsoplysninger på en e-mail. Din konto må kun benyttes af dig og må ikke deles med en tredjepart.

Nyhedsbrev
Vi vil ca. én gang månedligt sende dig et nyhedsbrev. Alle nyhedsbreve er udstyret med afmeldelsesinstruktioner. Du kan derfor afmelde dig tjenesten fra og med den første udsendelse du modtager.

Fortrydelsesret
Du har ingen fortrydelsesret på dit DSOI-medlemsskab.

Gyldighed
Din adgang er gældende i 12 måneder. Inden udløb vil vi kontakte dig to gange, for at huske dig på at du kan forny, hvis du ønsker fortsat DSOI-medlemsskab. Første gang én måned før og anden gang 7 dage før udløb.
Dit abonnement udløber ikke automatisk og kræver derfor en separat opsigelse.
Medmindre du fravælger automatisk fornyelse vil kontingentet automatisk blive trukket på betalingskort eller Betalingservice indtil det fravælges.

Opbevaring af oplysninger
Oplysningerne vi har på dig, bliver slettet umiddelbart efter dit medlemsskab opsiges. Dette sker automatisk.

PRISOPLYSNINGER

Reduceret pris for medlemmer.
Tandlæger som ikke er medlem, har fortsat mulighed for at deltage der er på arrangementet angivet prisen for et ikke medlem.
Enkelte kurser er dog kun for medlemmer, men det er angivet under det enkelte kursus.

Moms
DSOI er ikke momspligtig. Priser for kurser indeholder derfor ikke fradragsberettiget moms.

TILMELDINGSFRISTER
Tilmeldingsfristen indikerer, at DSOI lukker for booking af hotelværelse i forbindelse med årsmødet på det angivne tidspunkt.
Tilmeldingsfristen er ingen garanti for, at der stadig er ledige pladser på et kursus den pågældende dato. I mange tilfælde, kan du dog stadig tilmelde dig - både op til - og efter fristen vil det til årsmødet kun være kurset uden overnatning. Eventuel reservation af værelse skal direkte ved hotellet.

ONLINE KØB
Informationen om kurset står på DSOI.dk ved klikke på ”tilmeld mig” ledes du over på billetto.dk tilmelding og betaling sker på denne tjeneste.
Du skal vælge hvilken kursustype du ønsker og hvor mange billetter du ønsker.
Kundeoplysninger
Du skal kontrollere de viste kundeoplysninger og eventuelt supplere med flere informationer, hvis det er nødvendigt.
Du får mulighed for at se din samlede bestilling - opsamling af bestilling og alle de data du har indtastet.

Din bestilling bliver først afsendt, når du klikker videre på ”Betaling”, og hvis du inden da forlader siden, er bestillingen ikke gennemført.

Betaling og bekræftelse
Klik på ”Betaling” og du bliver du sendt til den egentlige betalingsside, hvor du skal indtaste kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre for det valgte kreditkort/betalingskort og gennemføre betalingen.

DSOI anvender DIBS betalingsløsning og Nets/Teller som indløser ved online betalinger.

Der kan betales med Dankort, Visa/Dankort, Master Card og Visa i online bestillingen.

Når betalingen er godkendt vil du vende tilbage til Hjemmesiderne. Du vil få din kvittering sendt på den email du har angivet ved tilmeldingen. Du har nu mulighed for at printe kvitteringen eller fortsætte med at handle.

Betaling vil blive trukket på din konto, når DSOI har sikret, at du har fået plads på det bestilte kursus/arrangement.

Alle dine kortoplysninger krypteres. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Nets/Teller.

DSOI sender dig straks en bestillingsbekræftelse per e-mail samt en efterfølgende ordrebekræftelse på den e-mail-adresse, du har opgivet under bestillingen. Du er først tilmeldt kurset, når du har modtaget ordrebekræftelsen.

AFMELDING FRA ET KURSUS (FORTRYDELSESRET)

Du har nogle muligheder for at afmelde dig fra et kursus.

Ved afmelding mere end 8 uger før kursusstart, er afmelding vederlagsfrit, og du får tilbagebetalt hele den betalte kursusafgift. Dog gælder der andre regler for udlandskurser.

Generelle regler ved afbud.
- senere end 8 uger før kursusstart opkræves et gebyr på 20 % af kursusafgiften.
- senere end 2 uger før kursusstart betales hele kursusafgiften – dette gælder også ved sygdom.

Hvis andre regler gælder, står dette anført ved hvert enkelt kursus eller i kursusbekræftelsen.

Eventuel tilbagebetaling af indbetalt kursusafgift sker til samme betalingsmiddel, som du anvendte, da du betalte. Hvis du betalte online med et betalingskort, vil tilbagebetaling ske til samme betalingskort.

Ved afmelding senere end 14 dage før kursusstart hæfter du således for den fulde kursusafgift. Pladsen kan dog vederlagsfrit overføres til anden deltager fra samme virksomhed. Dette skal meldes til DSOI via [email protected].

Afmelding kan kun ske til DSOI via [email protected]

Hvis der er andre, særlige frister for afmelding, fremgår det på det enkelte kursus’ beskrivelse på hjemmesiderne samt i den ordrebekræftelse, du modtager efter kursustilmelding.

Bestilling og køb af kurser og arrangementer på Hjemmesiderne er ikke forbrugerkøb og er ikke omfattet af forbrugerretlige fortrydelsesregler efter Forbrugeraftaleloven.

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

I forbindelse med evt. elektronisk / online betaling bruges en sikker krypteret metode gennem DIBS. Hjemmesiderne kan anvende såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen.

Under et køb udbeder vi os en række nødvendige kunde- og deltageroplysninger. Disse informationer bruges til behandling af bestillingen. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos DSOI på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status. Du skal derfor selv printe eller lagre denne.
Betalingsoplysninger, du indtaster på hjemmesiderne videregives kun til Nets/Teller som leverandører af betalingsløsningen, for at kunne gennemføre betalingen, og DSOI registrerer kun oplysninger til regnskabsdata i den udstrækning, som lovgivningen kræver det.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere