fbpx
Om arrangementet

DSOI Forårsmøde

Det er med glæde, at vi igen kan byde Jer alle velkommen til et spændende Forårsmøde i DSOI.

Det er lykkedes at få Professor Mariano Sanz og Professor Joke Duyck til at komme til Danmark og indvie os i den nyeste viden inden for implantologien.

Prof. Mariano Sanz vil opdatere os om det nyeste indenfor periimplantitis og behandling af denne.

Prof. Joke Duyck vil opdatere os med den nyeste viden om effekten af implantatloading og betydningen af mikrobevægelser for det immediat belastede implantat.

DSOI har været medsponsor på scholarstipendiat Martin Saaby´s projekt om, hvilke faktorer, der påvirker perimplantitis. Projektet er afsluttet og Martin vil redegøre for resultaterne.

Der kom sidste år en vejledning om tandlægers brug af implantater og vicedirektør i tandlægeforeningen Ole Marker vil komme og informere om hvilken betydning denne vejledning har i vores daglige virke.

Dagen rundes af med en gennemgang af evidensen indenfor D-vitamins betydning for knoglehelingen i forbindelse med implantatbehandling.

Emnet er meget spændende og blev sidst berørt ved DSOI´s Årsmøde i 2014, hvor betydningen af et korrekt D-vitamin niveau blev diskuteret. Vi forsøger med dette indlæg af professor Lars Rejnmark at få et mere fyldestgørende overblik.
Det bliver en spændende dag og vil håber selvfølgelig at Du deltager.

Har du en yngre tandlæge på din klinik, som er interesseret i at vide hvad DSOI står for, så vil vi gerne invitere til at deltage i dette møde, uden at medlemskab er nødvendigt.

CE-point: 8

Pris
1895 DKK
Hvornår
21. marts 2015
Hvor
Hotel Bella Sky København
Center Blvd. 5, 2300 København, Danmark

Speakers

 • Mariano Sanz

  Prof. Dr
 • Martin Saaby

  Tandlægestuderende
 • Ole Marker

  Tandlæge og vicedirektør i Tandlægeforeningen
 • Joke Duyck

  Professor
 • Lars Rejnmark

  Professor

Sponsorer

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere