fbpx

Dental Campus

Som medlem af DSOI - Dansk Selskab for Oral Implantologi får du adgang til Dental Campus, som er et online bibliotek med et stort udvalg af lectures, cases og videoer.

- Dental Campus -

Dental Campus

Dental Campus er en nystiftet videnskabelig forening med fokus på implantologi. Dental Campus driver en innovativ online platform, der giver velstruktureret uddannelse i implantatbehandling ved hjælp af moderne webteknologi. Indholdet af uddannelsesprogrammet stilles til rådighed af et internationalt netværk af undervisningscentre og er opbygget i modulære elementer, der dækker hele området inden for implantatologi. Uddannelsesprogrammet omfatter også selvevalueringsprotokoller for de studerende og muliggør interaktiv kommunikation i læringsfællesskabet. Alt indhold er peer-reviewet af en global bestyrelse af anerkendte eksperter på området.

Medlemmerne af Implant Campus Board erklærer, at ingen af ​​dem har ejerskab eller økonomiske interesser af nogen art i noget produkt, service og/eller virksomhed med hensyn til uddannelsesindholdet.

Medlemmer af bestyrelsen er Prof. Mauricio Arujo, Prof. Lyndon Cooper, Prof. Christoph Hämmerle, Prof. Ronald Jung, Prof. Myron Nevins, Dr. Frank Renouard, Prof. Mario Sanz.

Du kan trykke her:

www.dental-campus.com

for at komme til Dental Campus

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere